Rüyada bulanık idrar görmek

Rüyada bulanık idrar görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bulanık idrar gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikler hızlı olmanız durumunda finansal açıdan kar etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada bulanık idrar görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşini bulanık suda görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalettir.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyla yıkanmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suya düştüğünü görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada deniz bulanık görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık akan nehir görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aydoğan

Rüyada kedimin bulanık idrar yaparken gördüm