Rüyada kendi elini ısırmak

Rüyada kendi elini ısırmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sağlığına kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına inanılır.

Rüyada kendi elini ısırmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada kuşun elini ısırdığını görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada atın elini ısırdığını görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Rüyada elini ısırmak insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments