Rüyada yolculuğa geç kalmak

Rüyada yolculuğa geç kalmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada yolculuğa geç kalmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada yolculuğa geç kalmak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geç kalmak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buluşmaya geç kalmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalettir.

Rüyada randevuya geç kalmak yaşam standartlarının yükseleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına alamet eder.

Rüyada servise geç kalmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cuma namazına geç kalmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Rüyada geç kalmak yetişememek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments