Rüyada kendi düğün davetiyesi görmek

Rüyada kendi düğün davetiyesi görmek uykusuz geceler yaşayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yazgısının güzelleşeceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğün davetiyesi gördüyseniz:

  • Uğraşılması gereken konularla ilgili çok sayıda fikir, öneri veya teklif söz konusu olsa da, aralarından çok azı gerçekten işe yarar görünüyor.

Rüyada kırmızı düğün davetiyesi görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada düğün davetiyesi yazmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada düğün davetiye dağıtmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının düğün davetiyesini almak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada düğün davetiyesi vermek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Rüyada düğün davetiyesi dağıttığını görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments