Rüyada düğün davetiyesi bastırmak

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada düğün davetiyesi bastırmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada davetiye bastırmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf bastırmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına inanılır.

Rüyada kurana el bastırmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada anahtar bastırmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının düğün davetiyesini görmek zararın telafi edileceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün davetiyesi bakmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin düğün davetiyesini görmek güzel zamanlar geçireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments