Rüyada başkasının avret yeri görmek

Rüyada başkasının avret yeri görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının avret yeri gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulur.

Rüyada avret yerini temiz görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine inanılır.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kadın avret yeri görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bayanın avret yerini görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments