Rüyada kemer kaybetmek

Rüyada kemer kaybetmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada kemer kaybetmek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlasından kaçınmalısınız.

Rüyada kemerini kaybetmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kemer kaybetmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer almak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, istediği noktalara ulaşacağına yorulur.

Rüyada kemer hediye etmek hayatını ailesine adayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemerli pantolon görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kemerini sıkmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada taş kemer görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments