Rüyada kemerini kaybetmek

Rüyada kemerini kaybetmek onun kıymetini her daim bileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, zamanının boşa gideceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Evde yaşanan sorunların ya da yaşadığınız yerdeki bir problem tekrar tanımlanabilir.

Rüyada kemerini kaybetmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kemer kaybetmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada deri kemer takmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada rugan kemer görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada altın rengi kemer görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kemer görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Rüyada yeşil kemer görmek borçların kapanacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret eder.

Rüyada kadın kemeri görmek bunun farkına varacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments