Rüyada kelepçeli olmak

Rüyada kelepçeli olmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli olmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz ya da uzmanlığınız bir süredir çözüm bekleyen sorunları çözebilir.

Rüyada kelepçeli insan görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek duaların kabul olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kelepçe takıldığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kelepçe takmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada birini kelepçeli görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işarettir.

Rüyada babasını kelepçeli görmek sağlığının yerinde kalacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalettir.

Rüyada koluna kelepçe takmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments