Rüyada kefenli kadın görmek

Rüyada kefenli kadın görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kefenli kadın gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada kefenli kadınlar görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada kefenli kadın görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kefen görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yırtık kefen görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına alamet eder.

Rüyada pembe kefen görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kefene görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments