Rüyada kefen görmek

Rüyada kefen görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefen gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada kendi kefenini görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek sorunlarını çözebileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada kefenini görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kara kefen görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments