Rüyada kefenini görmek

Rüyada kefenini görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, refah düzeyinin düşeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefenini gördüyseniz:

  • Seni tanıyanları şaşırtabilirsin.

Rüyada babasını kefenli görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasını kefenli görmek iş kaybı yaşanacağına, kimse ile tartışmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek yaşama sevincine kavuşacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızını kefenle görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar içinde kefen görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefende görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ölü birini kefenle görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, hayal kırıklığına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments