Rüyada kara kefen görmek

Rüyada kara kefen görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kefen gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Rüyada kara kefen görmek yokluk içine düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek kazancın sürekli artacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kefende bebek görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz kefen görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı insan görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak manevi mutluluğu tadacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments