Rüyada bir arkadaşın hasta olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşın hasta olduğunu görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşın hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada arkadaşımı hasta görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının hasta olduğunu görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının annesini hasta görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek problemlere çözüm bulunacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hasta olarak görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işarettir.

Rüyada arkadaşını hasta görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı hasta görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş hasta görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments