Rüyada arkadaşının hasta olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının hasta olduğunu görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kısmetlerin çoğalacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, tartışmaların son bulacağına, sevilen bir dostun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada arkadaşı hasta görmek azap çektiğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşı hasta görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada eski arkadaşını hasta görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını hasta olarak görmek verdiği sözleri tutacağına, saadete ereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını hasta görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının annesini hasta görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hasta görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments