Rüyada timsahın üstüne basmak

Rüyada timsahın üstüne basmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada timsahın üstüne basmak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Rüyada timsaha basmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada timsahın üstüne binmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanların üstüne basmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kedinin üstüne basmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada civcivin üstüne basmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalet eder.

Rüyada üstüne basmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Rüyada mezar üstüne basmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments