Rüyada tüyleri kesmek

Rüyada tüyleri kesmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, yanlış seçimler yapacağına, mal sahibi olacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Rüyada tüyleri kesmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü kesmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüyleri kesmek kaderinin yüzüne güleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tüylerini kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kasık tüylerini kesmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüy kesmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek büyük fırsatların kapısını açacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments