Rüyada tüy kesmek

Rüyada tüy kesmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, rahat bir döneme girileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada tüy kesmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada koyunun tüylerini kesmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tüyü kesmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bütçesinin daralacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin tüyünü kesmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalettir.

Rüyada tüy kesmek devlete hizmet etmeye, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada tüyleri kesmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kasık tüylerini kesmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada koyun tüylerini kesmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments