Rüyada kedi ve tavşan görmek

Rüyada kedi ve tavşan görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, mallarının artacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve tavşan gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada tavşanla kedi görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi tavşan görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada tavşan ve kedi görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tavşan kedi görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments