Rüyada tavşan ve kedi görmek

Rüyada tavşan ve kedi görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ve kedi gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada kedi tavşan görmek maddi konularda kayıplar olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine inanılır.

Rüyada tavşan ve kedi görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve tavşan görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada tavşan kedi görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanla kedi görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments