Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, arif kimselerden sayılacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, yükseldikçe yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kedinin seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızın serzenişlerine kulak vermeli, şefkatli yaklaşımlarınızla gönüllerini almalısınız.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hanenizde bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek başarılı olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek duygularını açığa vuracağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments