Rüyada kediyi kovaladığını görmek

Rüyada kediyi kovaladığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada kara kediyi kovalamak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek şansının yaver gideceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kedi kovaladığını görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işarettir.

Rüyada evden kedi kovalamak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak çok büyük başarılar elde edileceğine, işlerini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi kovalamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kedi kovalamak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments