Rüyada birinin seni kovaladığını görmek

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulur.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek bazen umutlarını yitireceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet eder.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının seni hamile görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments