Rüyada arkadaşının gözünün çıktığını görmek

Rüyada arkadaşının gözünün çıktığını görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşananları unutturacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının gözünün çıktığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi gözünün çıktığını görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına tabir olunur.

Rüyada göz çıktığını görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun gözünün çıktığını görmek zararların üst üste geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işarettir.

Rüyada gözünün çıktığını görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada gözünde arpacık çıktığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments