Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek

Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek lüks şekilde yaşayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz konularda biraz rahatlamalısınız.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada göz çıktığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün çıktığını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, eline haram para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gözünün çıktığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözünde bir şey çıktığını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin çıktığını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulur.

Rüyada göz bebeğinin çıktığını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments