Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi sevdiğini gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrularını sevmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada kedi yavrusunu sevmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada yavru kedi sevdiğini görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kedi sevmek keyiflerinin yerinde olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yavru kediyi sevdiğini görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yavru kediyi sevmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments