Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve köpek kavgası gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kavga eden kedi görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedilerle kavga etmek zarara gireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işarettir.

Rüyada kavga eden kediler görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments