Rüyada kavga eden kedi görmek

Rüyada kavga eden kedi görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, ters giden durumların düzeleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada kavga eden kedi gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada kavga eden kediler görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden kedi görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet eder.

Rüyada kavga edenleri seyretmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden iki kişiyi ayırmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden yılan görmek üzeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edenler görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık kavga edenleri görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments