Rüyada siyah ve gri kedi görmek

Rüyada siyah ve gri kedi görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve gri kedi gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Rüyada siyah ve gri kedi görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri renkli kedi görmek kime danışacağını bilemez olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, para sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada gri kedi görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada gri renk kedi görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yavru gri kedi görmek takdir edileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada gri kedi sevmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek rahat edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments