Rüyada kedi sahibi olmak

Rüyada kedi sahibi olmak isabetli kararlar alacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, başarıların artacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, her daim bereketli işler yapacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada kedi sahibi olmak gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada kedi ve köpek sahibi olmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada kediye sahip olmak namaz kılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi sahiplenmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi sahibi olmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeğe sahip olduğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekne sahibi olmak çok dikkat çekeceğine, muradınıza ereceğinize işaret eder.

Rüyada ev sahibiyle kavga etmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulur.

Rüyada kariyer sahibi olmak varlıklı kimse olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments