Rüyada kedi sahiplenmek

Rüyada kedi sahiplenmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, makamının sürekli yükseleceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada kedi sahiplenmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada kedi sahiplenmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada kediye sahip olmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret eder.

Rüyada kedi sahibi olmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve köpek sahibi olmak bazen umutlarını yitireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine inanılır.

Rüyada üçüz bebek sahibi olmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada makam mevki sahibi olmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada ata sahip olmak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada bebek sahibi olamadığını görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments