Rüyada arkadaşının evinde fare görmek

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendisini yıpratacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının evinde fare gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Rüyada evinde fare öldürmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde fare görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinde fare öldürmek önemli bir makama terfi alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde fare görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, elindeki işi rayına oturtacağına işarettir.

Rüyada birinin evinde fare görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments