Rüyada arkadaşın evinde fare görmek

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yönetici makamına geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın evinde fare gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının evinde fare görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinde fare görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin evinde fare görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada evinde fare öldürmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde fare görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde fare kovalamak kaybettiği şeyi bulmasına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments