Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine inanılır.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işarettir.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev satın aldığını görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine, ayrılanların birleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşın ev aldığını görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments