Rüyada yeni ev satın aldığını görmek

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ekmeğin kesileceğine, afiyette ve keyifte olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kariyer sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yeni ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni araba satın aldığını görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek başın borçlularla belaya gireceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalettir.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek mutluluğa ve neşeye, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada ev satın aldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments