Rüyada birinin ev satın aldığını görmek

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, başarıların artacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Rüyada eski ev satın aldığını görmek elindeki malların gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet eder.

Rüyada annenin ev satın aldığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının ev satın aldığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada yeni ev satın aldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ev satın aldığını görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev satın aldığını görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ev satın aldığını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil biber satın aldığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments