Rüyada keçi derisi görmek

Rüyada keçi derisi görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük özgüven kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi derisi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin veya tanınmanın zamanıdır.

Rüyada keçinin derisini yüzmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Rüyada keçi derisi görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulur.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi derisini yüzmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi derisi yüzmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada keçi sütü görmek küslerin barışacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi görmek ayağının tökezlemeyeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak rekabet edebilme gücünün artacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments