Rüyada keçi eti yediğini görmek

Rüyada keçi eti yediğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, anne babaya müjde verileceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi eti yediğini gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması mümkündür.

Rüyada keçi eti yediğini görmek başarı elde edeceğine, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi eti görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi eti pişirmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş keçi eti görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş keçi eti yemek daima afiyette olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada keçi eti yemek görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada keçi eti yemek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulur.

Rüyada çiğ keçi eti görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sibel Yılmaz

Merhaba, ruyamda eşimle birlikte kurban bayramı geçmiş biz kurban kesmişiz. Ama ben yine ısrar ediyorum keçi çifliğınde erkek ama küçuk beyz bir keçiyı eşime kendi adima kestiriyorum. Bununla da bütün sıkıntılarıma kefaret olsun diyorum. Kavurup yiyiyorum. Keçi çok pahalıymış bir avuç para veriyorm

Ayşe Kara

Rüyamda hsşlanmış keçi eti yedim ne anlama gelir