Rüyada kazma almak

Rüyada kazma almak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine yorulur.

Rüyada kazma almak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Rüyada kaz tavuk görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kaz kesmek zor günlerin geride kalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi kaz görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kaz yakalamak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yaban kaz görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işaret eder.

Rüyada büyük kaz görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments