Rüyada kaz kesmek

Rüyada kaz kesmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kaz kesmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada kaz kesmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada büyük kaz görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş kaz görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, ömrünün de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada kaz hayvanı görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kazlar görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası yemek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evcil kaz görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Rüyada kaz eti görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments