Rüyada siyah kaz görmek

Rüyada siyah kaz görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, her zaman çok üzgün olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kaz gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada siyah kaz görmek girişimlerde bulunacağına, bir yere taşınmaya yorulmaktadır.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına delalet eder.

Rüyada yabani kaz görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kaz isirmasi görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz kestiğini görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz ısırdığını görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada kazma kazdığını görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments