Rüyada kaz görmek

Rüyada kaz görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, çocuk sahibi olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntılarının son bulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Rüyada kaz civciv görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine inanılır.

Rüyada kaz tavuk görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Rüyada uçan kazlar görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kaz eti görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürek kazma görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada kaz yapmak yazgısının güzelleşeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments