Rüyada kaz avlamak

Rüyada kaz avlamak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, bunalıma düşeceğine işarettir.

Rüyada kaz avlamak gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada kaz avlamak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulur.

Rüyada beyaz kaz avlamak umutlarının yarım kalmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Rüyada büyük balık avladığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada dağ keçisi avlamak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yabani hayvan avlamak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin avlamak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balık avlamak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments