Rüyada kayısı fidesi görmek

Rüyada kayısı fidesi görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kayısı fidesi gördüyseniz:

  • Rahatsızlık yaratan durumlarda dahi, nasıl olursa olsun gerekeni yapmanız lazım gelebilir.

Rüyada kayısı fidesi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada patates fidesi görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada domates fidesi sulamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut fidesi görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına delalet eder.

Rüyada üzüm fidesi dikmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada iğde fidesi görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gül fidesi dikmek çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments