Rüyada arkadaşının dişinin kırıldığını görmek

Rüyada arkadaşının dişinin kırıldığını görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada arkadaşının dişinin kırıldığını görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına yorulur.

Rüyada dişimizin kırıldığını görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada dişin kırıldığını görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir dişinin kırıldığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada çürük dişin kırıldığını görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin dişinin kırıldığını görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişini kırılmış görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada takma dişin kırıldığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments