Rüyada dişini kırılmış görmek

Rüyada dişini kırılmış görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, işlerin açılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına tabir olunur.

Rüyada dişini kırılmış gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Rüyada kırılan dişi eline almak endişe verici olaylar yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ön dişin kırılmasını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Rüyada eşinin dişinin kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dişin kırılmasını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, büyük borçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada başkasının dişinin kırıldığını görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, özlem gidereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının dişinin kırıldığını görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments