Rüyada kayarak gitmek

Rüyada kayarak gitmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada kayarak gitmek gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Rüyada yolda kayarak gitmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayarak gitmek evi yoksa ev alacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayarak inmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayarak düştüğünü görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kayarak yürümek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments