Rüyada kayarak düştüğünü görmek

Rüyada kayarak düştüğünü görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, verdiği sözleri tutacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayarak düştüğünü gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada kayarak düştüğünü görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada kayarak uçmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayarken dua etmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada yıldızları kayarken görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments