Rüyada kayalıklardan düşmek

Rüyada kayalıklardan düşmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan düşmek gördüyseniz:

  • Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var.

Rüyada kayalıktan denize düşmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yanlış kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada kayalıktan düşmek istihdam edeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kayalıklardan düşmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kayalardan düşmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada kayadan düşmek mal ve rızkın çoğalmasına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıkların düştüğünü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kayada yürümek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments