Rüyada kayadan düşmek

Rüyada kayadan düşmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kayadan düşmek gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Rüyada kayalıklardan düşmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulur.

Rüyada kayadan düşmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kendisine olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalardan düşmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kayalıktan düşmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kayayı kırmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına rivayet eder.

Rüyada kayaya sıkışmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments